Beke Péter - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Beke Péter

ARHÍVUM > Hírek > 2017
Beke Péter a Hamburger SV játékosa lett

A napokban lett világhíres egy tárnoki fiatalember. Milák Kristóf a budapesti vizes VB-n többszöri csúcsjavítással szenzációs eredményt ért el és 100 méteres pillangóúszásban világbajnoki ezüstérmet szerzett. Most újra egy hasonló korú tárnoki fiatalembernek a 2001-es születésű Beke Péternek szurkolhatunk, hogy álmai váljanak valóra. Profi karrierje beindult, ugyan is a Hamburger SV írt alá Petivel profi szerződést. A német Bundes liga egyik élcsapata 3 évre szerződtette. Az U17-es csapatban kezd majd, és 3 év áll rendelkezésére, hogy bebizonyítsa, jó szemmel és érzékkel voksoltak rá a klub vezetői. Péter emberi kvalitásait és tehetségét ismerve nem lehet kétséges, hogy élni fog a nagy lehetőséggel, hogy a csúcsra jusson Hamburgban.
Péter Tárnokon él és itt is ismerkedett meg a labdarúgással, de erről a Tárnokhír Onlin-ban olvashatunk egy 2015-ben megjelent cikkben. Hamar felfigyeltek tehetségére és karrierje azóta is töretlen. A Bolha Focitanodából a Vasasba, majd a Ferencvárosba került. Csapatkapitányként volt részese az U15-ös magyar válogatott mérkőzéseinek és most szorgalma és tehetsége egy európai sztárcsapat öltözőjébe vezette.
Sok sikert Peti!  
Péter a rá jellemző szerénységgel a facebook oldalán köszöni meg mindenkinek, akinek a segítségével eddig sikerült eljutnia a remélhetőleg még hosszan előtte álló úton:


Néhány fontos fotó Peti labdarúgó életéből
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz